Zaprosiłem Cię do biura Klubu, żebyś zapoznała się ze sprawozdaniem, ale to zignorowałaś.
Na forum udajesz, że bardzo Ci na tym zależy i teatralnie walczysz z otwartymi drzwiami.
Czemu ma służyć to trolowanie, skoro nawet nie jesteś członkiem Gardy?
[/quote]
1. Jak już pisałem jestem członkiem Gardy tak samo jak i Ty.
2. Nie jestem kobietą - to też już pisałem.
3. Zaprosiłeś mnie do biura i jednocześnie odebrałeś mi dostęp do tej części forum w której zamieściłeś zaproszenie. Także muszę ufać Ci na słowo, że takie zaproszenie było.
4. Jeżeli z informacji zawartych na stronie KS Garda wynika, że biuro jest czynne tylko w poniedziałek w godzinach 12.00-16.00 to zaproszenie + uniemożliwienie mi jego odczytania przed zakończeniem pracy biura/ jak też przed Wlanym to
czysta iluzja.
5. Uznajesz, że nie jestem członkiem KS Garda i zapraszasz mnie do przeglądania sprawozdania i jednocześnie nie chcesz go udostępnić członkom przed Walnym Zgromadzeniem?
6. Jeżeli chodzi a przytaczane w stosunku do mnie argumenty ad personam (cytuję: trolowanie, udawanie zainteresowania, zachęta do nauki itd) to zachęcam wszystkich do przeczytania poniższego artykułu demaskującego proste a można by nawet rzec prymitywne metody manipulacji.
https://euphire.pl/artykul/jak-zdemaskowac-manipulacje-czesc-2-2/?srsltid=AfmBOor7lB59YeoCRIz44r_oAWOZJfmnS1IlKs5wzXIloVgO9lfBt6_7