No i po treningu
Tylko nie wiem czemu, odpowiedzialnego za trening nie było i informacji, że się nie odbędzie również brak.
Chyba koloryzujesz i dlatego nie chcesz wyjawic gdzie mozna korzystac ze strzelnicy i dostac wyposazenie do dyspozycji bo dziwnie to zatajasz
Nie koloryzuję.
Jeżeli tak was interesuje możliwość strzelania do kiwaków i tak wam się podoba możliwość dostania wyposażenia do dyspozycji to macie idealną okazję żeby porozmawiać o tym z prezesem.
Ja bym nie nazwał tego koloryzowaniem, tylko sposobem na długi nos
Tu jest twój wpis z tematu o zawodach:
"Eljas, nie wiem czemu, ale widzę, ze moj wpis traktujesz jak jakiś atak.
Jak napisałem, jestem mocno za rozwojem dynamiki w klubie, tak jak i Ty.zatem szkoda energii na przepychanie się i lepiej wykorzystać to w celach z ?agitki z Pcimia?.
Jako, ze jesteś bardziej doświadczonym strzelcem dynamicznym niż ja, i byłeś na zawodach w innych klubach, zaproponuj rozwiązania. Wydaje mi się, ze zarząd nie będzie robił problemów, aby ta gałąź strzelectwa rozwijała się w klubie.
Niestety, bez zaangażowania z naszej strony nic nie wypali, na co chciałem zwrócić uwagę w moim poprzednim wpisie."
Na chwilę obecną żaden twój post nie pomaga w rozwoju dynamiki w klubie (na czym podobno Ci zależy). Jedyne co robisz to zarzucasz mi kłamstwo i bawisz się w przepychanie się (na które rzekomo jak sam twierdzisz szkoda energii).
Otóż nie kłamię. Nie musisz mi wierzyć. Nie mam zamiaru Ci się tłumaczyć. Nawet nie wiem kto się za tym nickiem kryje.
Jeżeli naprawdę jesteś zainteresowany rozwojem dynamiki rozmawiaj z prezesem a nie ze mną.