Cieszę się, że trening się podobał. Boję sie abyśmy z Tomkiem nie wpadli w samozachwyt

.
Staramy się przekazać naszą wiedzę najlepiej jak potrafimy, w miarę możliwości jakimi dysponujemy. Ja staram się ogarnąć temat od strony organizacyjnej i związanej z przepisami. Natomiast cała część praktyczna to domena Tomka, który ma ode mnie znacznie większe doświadczenie, zarówno jako były zawodnik IPSC, jak i sędzia. Chwała mu za to, że chce się tym doświadczeniem dzielić.
Jeśli będą chętni, to oczywiście możemy zorganizować kolejny trening, a pierwszym możliwym terminem wydają się być 6-8 sierpnia. Formuła oczywiście w zależności od ilości chętnych, choć docelowo widzę to jako wspólny trening w trakcie którego wzajemnie dzielimy się doświadczeniem.
Fajnie na koniec sezonu byłoby zorganizować większy trening w formie wewnętrznych mini-zawodów IPSC czyli np 3 tory po kilkanaście strzałów. Problem może być jednak z terminem, bo taka impreza, w zależności od ilości chętnych, wymaga kliku godzin + czas (i ludzie) do budowy torów oraz ich sprzątnięcia. Nie wiem czy popołudnie na to wystarczy. No, i aby cała zabawa miała sens, musiałoby być z 10-12 chętnych.