Autor Wątek: test klasyfikacyjny FBI Poznań, a moĹźe OstrĂłda?  (Przeczytany 6937 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

piasekvenator

test klasyfikacyjny FBI Poznań, a może Ostróda?
« Odpowiedź #15 dnia: 01 Listopada 2010, 15:59:15 »
Z całym szacunkiem Maj Chudi - Nie zgadzam się z opinią, że strzelectwo dynamiczne nie cieszy się popularnością w Gardzie...cieszy się i to sporą.
Co do organizacji testu, to przybicie 3-4 tarcz nie stanowi problemu organizacyjnego...
co do członków Gwardii - przepraszam, ale uszczypliwość niekoniecznie sportowym fair play jest...
Piasek
Jak zwykł mawiać dziadek Todd J.
"See U soon on the range"

MAJOR CHUDY

« Odpowiedź #16 dnia: 01 Listopada 2010, 21:28:24 »
Michaś , w 100 % opacznie odebrałeś mĂłj post ...Po pierwsze, zainteresowanie członkĂłw Gardy  organizacją  i udziałem w teście ,Twojego projektu/ a tym samym NP  IPSC/, oceniam jako nikłe  po wpisach na forum i odbieram z mieszanymi uczuciami ... a ściślej mĂłwiąc , z   irytacją . UwaĹźam Ĺźe projekt godny jest realizacji i ... tylko chęci w narodzie nie widać. Popieram KAĹťDY sposĂłb propagowania strzelectwa .
     Po drugie , pisząc - Jedynie koledzy z Gwardii czerpią z tej formy strzelectwa, czystą przyjemność -  WYRAĹťAŁEM SZCZERY SZACUN DLA ICH POCZYNAŃ I SAMOZAPARCIA  W REALIZACJI ZAWODÓW  DYNAMICZNYCH.
Starzy gĂłrale powinni pamiętać , Ĺźe w swoim czasie wraz z Endemitem i Ostrym ,  forsowałem w klubie projekt stworzenia sekcji stricte dynamicznej.
Moje prywatne waśnie z Prefesorem  nie mają i nie mogą mieć odbicia w działalności strzeleckiej ... przynajmniej z mojej strony. Jak trza będzie , to jak przystało na starych tetrykĂłw, damy se po pysku przy okazji kolejnej  dializy czy innej reanimacji  :D

PS Całuski dla Basiuni ode mnie i od Tosi  :wink:
JeĹźeli nie wiesz, co czynisz, rĂłb to w sposĂłb elegancki

endemit

« Odpowiedź #17 dnia: 02 Listopada 2010, 10:43:33 »
Nie będę Ci robił przyjemności i po pysku nie dam...
Sam też nie wezmę.
A zawody - mam przeczucie, że jakoś się rozłażą, jak inicjatywa przechodzi...
Ale, nie moje małpy  :wink:

MAJOR CHUDY

« Odpowiedź #18 dnia: 02 Listopada 2010, 10:59:30 »
Z dwojga złego, lepiej Ĺźe tym otworem :lol:  Z .... piersi się wyrwało :twisted:  Z małpami masz rację  8)
 Michał - gdzie wola tam działanie - . Walcz o realizację swojego projektu !!!
Popieram i Ĺźyczę  powodzenia !!!

MAJOR CHUDY

« Odpowiedź #19 dnia: 02 Listopada 2010, 17:29:15 »
Skoro jesteśmy dla Ciebie CYRKIEM , dlaczego traktujesz nasze forum jak słup ogłoszeniowy do reklamy swojego klubu   :?:

piasekvenator

« Odpowiedź #20 dnia: 02 Listopada 2010, 17:47:15 »
Panowie...Panowie....proszę... temat zamknięty i nie ma czego roztrząsać i prychać na siebie.. 11 listopada myśliwi do lasu, a strzelcy..hmmm...na pewno coś się znajdzie żeby uczcić święto.
Piasek
Jak zwykł mawiać dziadek Todd J.
"See U soon on the range"

MAJOR CHUDY

« Odpowiedź #21 dnia: 02 Listopada 2010, 20:50:08 »
Michał dlaczego wieszasz białą flagę na szańcach ? PrzecieĹź NIKT NIE POWIEDZIAŁ ĹťE TWÓJ PROJEKT JEST ZŁY,  ALBO NIE MOĹťNA GO URZECZYWISTNIĆ NA STRZELNICY GARDY !!! Masz wolną rękę jak i termin w kalendarzu . Organizuj , bo czasu jest  jeszcze sporo.
Ja apeluję do kolegów z klubu o wsparcie Twojej inicjatywy. Nade wszystko Tych , którzy lubią dynamiczne strzelanie . A może to będzie zalążek do powstania SEKCJI DYNAMICZNEJ W KLUBIE GARDA !!! Piszę szczerze i z pełną powagą.

Prezes

« Odpowiedź #22 dnia: 02 Listopada 2010, 21:45:40 »
Żadne epitety pod adresem innych użytkowników forum nie będą tu tolerowane!

MAJOR CHUDY

« Odpowiedź #23 dnia: 02 Listopada 2010, 22:33:31 »
Mama mnie zawsze uczyła - bądĹş mądrzejszy , ustąp ... - . Biorę sobie  matczyne nauki do serca i ustępuję   8)  A Ty Michał rĂłb swoje  :D Teraz to tylko od Ciebie zaleĹźy. Ja dla dobra sprawy nie pojawię się 11 listopada na strzelnicy  w Kaczorach.Powodzenia :wink: