Autor Wątek: Nasi Koledzy w Pucharze Polski  (Przeczytany 2232 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Prezes

Nasi Koledzy w Pucharze Polski
« dnia: 06 Października 2010, 22:44:12 »
W ostatni weekend, czteroosobowa ekipa reprezentująca kluby województwa warmińsko-mazurskiego, wzięła udział w zawodach IV Rundy Pucharu Polski Grupy Powszechnej, które odbyły się w Bydgoszczy.

Jak zawsze, doskonałą formę pokazał Wojciech Krakowski (Gwardia Olsztyn), zajmując czołowe miejsca we wszystkich strzelanych konkurencjach - Pdw40 oraz Ppn40 i Psp30. Kolega Krakowski po fascynującym finale, został Zdobywcą Pucharu Polski w konkurencji Pdw40 - wielkie gratulacje !

Także Andrzej Jasutowicz (KS GARDA Ostróda), pokazał wysoką klasę. Niestety, nie mógł być na zawodach w sobotę i strzelał tylko konkurencje niedzielne - Ppn 40 i Psp 30. A szkoda, bo miał duże szanse na wysoką lokatę w swojej koronnej konkurencji - Pistolet Standard 3x20.

Adam Jabłoński (WMKS Kormoran) tym razem nie był w najlepszej formie i znalazł się na końcu stawki zawodników z naszego województwa, zaraz za Michałem Jaroszyńskim-Wolfram (KS GARDA Ostróda), który zajął wysokie miejsce w konkurencji Pcz30. Także w Pistolecie Standardowym miał duże szanse na dobry wynik, niestety, kilkukrotne zacięcia pistoletu w seriach 20 i 10 sekundowych przekreśliły jego szanse na wysoką lokatę.

Będziemy pilnie obserwować naszych zawodników w przyszłorocznych zawodach Pucharu Polski. Pełen komunikat z zawodów na stronie:

http://www.pzss.org.pl/images/stories/wyniki/2010/grupa_powszechna/gp_4pp_fpp/Komunikat%20klasyfikacyjny%20-%204PP_FPP.pdf

MAJOR CHUDY

« Odpowiedź #1 dnia: 07 Października 2010, 10:14:50 »
Na mnie, wstrząsające wraĹźenie robi tabelka z nazwiskiem śp  Jacusia Wesołowskiego ... ciągle
JeĹźeli nie wiesz, co czynisz, rĂłb to w sposĂłb elegancki

Waldek

« Odpowiedź #2 dnia: 08 Października 2010, 23:55:57 »
W przyszłym sezonie mam zamiar uzupełnić Naszą reprezaentację w ramach konkurencji karabinowych.
Żarty się skończyły.. :D
Pzdrowienia z Iławy.
Waldek
Pozdrowienia z Iławy
Waldek

scharfschutze

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Października 2010, 19:01:23 »
A ja waldkowi pomoge w karabinie.. :P

Waldek