Autor Wątek: Wrześniowa niedziela  (Przeczytany 3781 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pimos

• Administrator
Wrześniowa niedziela
« dnia: 17 Września 2010, 09:37:13 »
Jak doczytałem w kalendarzu, sporo się będzie działo w tą niedzielę, czy ktoś mógłby określić ile amo i jakie klamoty zabrać ze sobą ? Czy w kwestii rzutek, śrut będzie w ramach startowego czy swój, ile kulek itd. Dzięki z góry

Prezes

Wrześniowa niedziela
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Września 2010, 10:00:03 »
Śrut własny, ew. do nabycia - maks. 4 naboje. Paczka Para wystarczy - min. 32 strzały. Amunicja karabinowa i 5,6 mm w ramach startowego.

Waldek

Wrześniowa niedziela
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Września 2010, 23:00:52 »
Fajnie, nic nie rozumiem... GARDA "strzela" slangiem.. Ja jednak chyba zostanę przy karabinie.. Bym se postrzelał do tych rzutek..

Waldek
Pozdrowienia z Iławy
Waldek

Prezes

Wrześniowa niedziela
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Września 2010, 23:34:55 »
Maszyna jest. Załatw rzutki i dogadaj się z magazynierem.  :D

Waldek

Wrześniowa niedziela
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Września 2010, 23:54:48 »
Gdie mogę dostać te rzutki?
Pozdrowienia z Iławy
Waldek

MAJOR CHUDY

Wrześniowa niedziela
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Września 2010, 23:58:00 »
Eee riebiata , nauczta sie pisać po polskiemu a nie po koślawemu  :twisted:
JeĹźeli nie wiesz, co czynisz, rĂłb to w sposĂłb elegancki

Waldek

Wrześniowa niedziela
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Września 2010, 00:04:12 »
Fakt, paluszki odmawiają posłuszeństwa..umysł może trochę też, po całym tygodniu.. No i pora, jakby trochę bliska nietoperzom...
Pozdrowienia z Iławy
Waldek

DARKOM

Wrześniowa niedziela
« Odpowiedź #7 dnia: 18 Września 2010, 07:04:28 »
Małe pytanko,czemu prędzej nie był zapodany watek o zawodach na forum ? ten chyba napisany przez przypadek  :cry:  nie wszyscy odwiedzaja str główna ,korzystaja tak jak ja z forum i..... no własnie teraz szybko zmiana planĂłw aby jednak przyjechać  8)

zawsze predzej na forum była wzmianka o terminie kolejnych zawodów (i to z większym wyprzedzeniem)a teraz ... :roll:

Prezes

Wrześniowa niedziela
« Odpowiedź #8 dnia: 18 Września 2010, 19:30:44 »
Główne miejsce informacji o naszych zawodach jest na naszej stronie internetowej w zakładce WIADOMOŚCI.

Niezależnie od tego jest coś takiego jak KALENDARZ, widoczny na pierwszej stornie (wystarczy kliknąć) oraz na Forum u góry strony. Po kliknięciu ukazuje się bieżący miesiąc i w poszczególnych dniach informacje o różnych zawodach. Jest to informacja wtórna. Terminy zawodów rozpisane są do końca bieżącego roku kalendarzowego.

Forum jest trzecim, pomocniczym miejsce, gdzie są czasami informacje o zawodach.

Poza tym warto zapamiętać, że zawody Klubu Strzeleckiego GARDA odbywają się zawsze w trzecią niedzielę każdego miesiąca (wyjątki - początek lipca i koniec sierpnia, bo są wtedy wakacje). Tak było w roku ubiegłym, tak jest w roku bieżącym i tak będzie wprzyszłym roku.

Rob de Guardio

• http://www.aac.infowm.pl
Wrześniowa niedziela
« Odpowiedź #9 dnia: 18 Września 2010, 19:32:18 »
Darkom...pewnie teraz ten co przez jego zaniedbanie niedoinformowany jesteś  pĂłjdzie na kolanach spod ratusza na strzelnicę. :twisted:

Jak tak dalej pójdzie to zażądasz by Ci wysyłano listy polecone z potwierdzeniem odbioru. :lol:

Jest przecieĹź kalendarz...
Taki problem kliknąć ?

Rob.
Na samotność skazują czowieka nie wrogowie...lecz przyjaciele.

DARKOM

Wrześniowa niedziela
« Odpowiedź #10 dnia: 18 Września 2010, 21:33:18 »
sorki nie  wiedziałem predzej otym info na str głównej :shock

Jak tak dalej pĂłjdzie to zażądasz by Ci wysyłano listy polecone z potwierdzeniem odbioru.  

Jest przecieĹź kalendarz...

wystarczyło tylko wytłumaczyc i nakierować i po sprawie a nie dodawać głupie docinki,widac Ĺźe stare wyjadacze ładnie służą pomocą nowym,czemu mnie to nie dziwi... bez komentarza  :?

MAJOR CHUDY

Wrześniowa niedziela
« Odpowiedź #11 dnia: 18 Września 2010, 22:49:57 »
Spoko panowie i bez nerw  :wink:  Pax między chrześcijany  :D  Jest KALENDARZ  , i tam trza zawsze szukać wieści o tym co i kiedy  planuje KS GARDA  i kluby ... niektĂłre nawet z nami zaprzyjaĹşnione
 :twisted:
JeĹźeli nie wiesz, co czynisz, rĂłb to w sposĂłb elegancki

Rob de Guardio

• http://www.aac.infowm.pl
Wrześniowa niedziela
« Odpowiedź #12 dnia: 19 Września 2010, 09:43:25 »
Darkom,nie miałem nic zlego na myśli. :D
 Pax !
P.S.
 Jesli chcesz cytować to zaznacz tekst a potem nacisnij przycisk "Quote".

Pozdrawiam SERDECZNIE.

Robert..
Na samotność skazują czowieka nie wrogowie...lecz przyjaciele.

Prezes

Wrześniowa niedziela
« Odpowiedź #13 dnia: 19 Września 2010, 17:50:20 »
Wstępne informacje o wynikach uzyskanych na zawodach przez najlepszych zawodników znajdują się na stronie głównej KS GARDA w zakładce WIADOMOŚCI.

Komunikat klasyfikacyjny jest już w zakładce KOMUNIKATY, a zdjęcia w GALERII.