Autor Wątek: Forum Strzelectwa Dynamicznego (SSD "Gwardia" Olsz  (Przeczytany 7367 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MAJOR CHUDY

Forum Strzelectwa Dynamicznego (SSD "Gwardia" Olsz
« Odpowiedź #15 dnia: 16 Lipca 2010, 19:54:52 »
Jacek , T.Rexa utworzyłem , po pierwszej rezygnacji z działalności na Waszym forum /moĹźna sprawdzić/, by dać wyraz oburzenia ....spuszczam na to zasłonę litościwego milczenia , bo obiecałem .WĂłwczas  nie wiedziałem Ĺźe konto moĹźna było reaktywować i tak się ostał dinozaur ...MoĹźna było ale teraz juĹź nie  :D  Tym razem ,przezornie i uprzejmie , a co najwaĹźniejsze bez zwłoki, zrealizowaliście moją rezygnację i stąd  nie ma JuĹź nicka Major Chudy na Waszym forum . Tutaj nie otworzymy takiego działu jak POLITYKIERZY , by nie powielać ... samobĂłjczych projektĂłw . Ale ja niedługo otworzę takie forum , stricte polityczne i będziecie mieli szanse na nim zaistnieć .ZAPEWNIAM CIĘ ĹťE BĘDZIE TAM WOLNA AMERYKANKA . W dalszym ciągu nie odpowiedziałeś na moje pytania...ale rozumiem Ĺźe są one dla Was niewygodne ... Utworzyliście  mn POLITYKIERÓW , by  wszem i wobec udowodnić , jak bardzo Jesteście innym forum , LEPSZYM forum ..i wielu Wam uwierzyło .W tym i  ja. A rzeczywistość okazała się prozaicznie sztampowa .Niczym się nie róşnicie , no moĹźe prĂłcz tego, Ĺźe Jesteś wybitnym /SZCZERZE I BEZ SARKAZMU/ strzelcem dynamicznym. Najlepiej było by PolitykierĂłw na powrĂłt , bez cięć otworzyć , aby nie było dwuznaczności ...ale nie sądzę  Ĺźeby do tego doszło.
Co do kopniakĂłw , to powiem tylko tyle , Ĺźe do przemocy/wszelakiej/ uciekają się tylko ci , ktĂłrym zabrakło merytorycznych argumentĂłw albo przejawiają skrajny atawizm.  Dlatego pisałem, Ĺźe ja tym straszyć nie zamierzam. Od tego jest u Was troll Draco, ktĂłremu się wydaje ,Ĺźe jest  dowcipny. Ja nie mam zamiaru się z Tobą kłócić , więc ten post jest ostatnią moją wypowiedzią w tym temacie . Zapewniam Cię w tym miejscu , Ĺźe i T.Rex zakończył swoją bytność na Waszym forum  DEFINITYWNIE . Z poĹźytkiem dla mnie .
Liczę Ĺźe czas,  będzie sprzyjał zatarciu animozji i wrĂłcimy do koleĹźeńskich relacji , bo naprawdę bardzo Cię cenię . Endemit to teĹź fajny gość , tylko gębę ma niewyparzoną .I z jego strony teĹź  liczę na uspokojenie emocji i powrotu do starych, dobrych  relacji kumpelskich ..nim pomrzemy   :wink:
Pozdrawiam Was obojgu
JeĹźeli nie wiesz, co czynisz, rĂłb to w sposĂłb elegancki

endemit

« Odpowiedź #16 dnia: 16 Lipca 2010, 22:14:26 »
Jacek - Jaczax - cenzury nie było i nie będzie, dział przegapiliśmy na początku, forum się rozkręciło szybko i nie zauważyliśmy, że nasz forumowy technik, taki wstawił. Jak wiesz bardzo długo tam nie wchodziłem, ale jak raz wszedłem, to zgrozą mnie owiało i tyle. To był błąd - ten dział, a wasze demonstracje też są symptomatyczne.
Krzysiek się normalnie zagubił, moim zdaniem, w tych oparach pseudocośtam, nie napiszę pseudo, co, bo się znowu obrazi. Jak siądzie i pomyśli przy dobrej muzyce, a na szczęście przynajmniej On takiej słucha, to przyzna mi rację, chociaż nie musi tego otwarcie wyznawać.
Jak Wam przejdzie - Krzyśkowi juĹź chyba przeszło, chociaĹź ten nowy profil sobie przygotował z kilkudniowym wyprzedzeniem, co daje trochę do myślenia  :wink:  - jak Tobie, Jacek przejdzie, to nie widzę przeszkĂłd, Ĺźebyś teĹź wrĂłcił - ale o polityce, to gdzieś indziej. Szkoda pary.
Pozdrawiam
Tomek
PS.
Nie doczytałem - Krzysiek się ponownie katapultował?
OK - miękkiego lądowania....
A wiesz Krzychu gdzie o takie najłatwiej?  :wink:

MAJOR CHUDY

« Odpowiedź #17 dnia: 16 Lipca 2010, 22:19:54 »
Dzięki Tomku .  Naprawdę na taki post czekałem  , choć nie ze wszystkim się tam zgadzam 8)  Szczery szacun Endemit   :wink:

ps Śmie dopiskiem zaskoczył  :D  zaraz będę lądował w wannie z zimną wodą, bo ocip..ę z gorąca. Pozostanę Tomaszu przy swoim forum, bo za duĹźo mnie u Ciebie było ostatnio , a wiadomo jak jest z gościem , co za długo naduĹźywa gościnności  :lol:

S

« Odpowiedź #18 dnia: 17 Lipca 2010, 00:20:20 »
Cytat: "<Ostry>"
W kwestii rzeczonego działu Politikierzy - patrz wyżej. No i zawsze możesz taki otworzyć tutaj.

Nie moĹźe, patrz pkt 10 regulaminu. :twisted:

Pozdrawiam

Ja rĂłwnieĹź ;)
Człowiek bez religii jest jak ryba bez roweru.

Ostry

« Odpowiedź #19 dnia: 17 Lipca 2010, 10:39:23 »
Cytat: "S"
W kwestii rzeczonego działu Politikierzy - patrz wyżej. No i zawsze możesz taki otworzyć tutaj.

Jesteś w błędzie.
MoĹźe, patrz pkt 15 regulaminu 8)
Si vis pacem para bellum ;-)
www.reshoot.pl

jaczax

« Odpowiedź #20 dnia: 17 Lipca 2010, 12:13:21 »
Tomku i Jacku!

Naprawdę nie chcę jątrzyć i rozdrapywać. Wasz punkt widzenia jest taki, a mój trochę inny i nie chcę absolutnie sprzeczać się z Wami. Na znak protestu wystapiłem z forum, bez zbędnych emocji. Na nikogo się nie obraziłem i nie zamierzam.
Jeśli masz przepiękną żonę, odlotową kochankę, super brykę, nie masz kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na ulicę świeci słońce i wszyscy się do ciebie uśmiechają -
narkotykom powiedz NIE!

MAJOR CHUDY

« Odpowiedź #21 dnia: 17 Lipca 2010, 13:07:20 »
Szacun Jaczax... rĂłwnieĹź za całokształt  :wink:  
Pozdrawiam Wszystkich bez wyjątku,  bo najwaĹźniejsze jest przesłanie :

ZGODA BUDUJE ..KOCHAJMY SIĘ  I ..takie tam róşne  bzdety ,bo mojsza jest najmojsza i tylko  My  mamy rację   :D

S

« Odpowiedź #22 dnia: 17 Lipca 2010, 13:26:42 »
Cytat: "S"

Jesteś w błędzie.
MoĹźe, patrz pkt 15 regulaminu 8)

Mowa była o dziale a do tego nie ma nawet uprawnień, ale mniejsza o większość :D
Poza tym patrz pkt 11 regulaminu  :twisted:

Pozdrawiam

MAJOR CHUDY

« Odpowiedź #23 dnia: 17 Lipca 2010, 13:31:05 »
I sobie do tego nie roszczę pretensji , mĂłj ulubiony Adminie :D ... puki co   :twisted:

S

« Odpowiedź #24 dnia: 17 Lipca 2010, 23:34:14 »
Cytat: "MAJOR CHUDY"
I sobie do tego nie roszczę pretensji ...

Twoje szczęście ;)