Jacek, jesteĹ nie konsekwentny.
ZamkniÄty zostaĹ dziaĹ, ktĂłry ze strzelectwem, zwĹaszcza dynamicznym, nie miaĹ wspĂłlnego mianownika. Ponadto wĹrĂłd piszÄ
cych tam osĂłb wywoĹywaĹ nie zdrowe emocje powodujÄ
c, Ĺźe prowadzona tam dyskusja stawaĹa siÄ nie elegancka.
Zapewniam CiÄ, Ĺźe nie ma to nic wspĂłlnego z cenzurÄ
.
Forum bÄdzie siÄ zmieniaĹo i bÄdzie modyfikowane adekwatnie do pojawiajÄ
cych siÄ oczekiwaĹ i sugestii uĹźytkownikĂłw, ale ukierunkowanych ĹciĹle na tematykÄ strzelectwa dynamicznego.
Pozdrawiam CiÄ
Ostry
JACUĹ /OSTRY /, UZNAJ TO CO TERAZ NAPISZÄ ZA POLEMIKÄ ,A NIE ZA AKT ODWETOWY ALBO ZĹOĹLIWOĹÄ. Napiszcie z Endemitem , po jakÄ
cholerÄ utworzyliĹcie ten dziaĹ na forum strzelectwa dynamicznego, skoro z Waszego punktu widzenia wynika , Ĺźe polityka nie ma nic wspĂłlnego z tym forum ? Po za tym pytam, czy z postĂłw Endemita emanowaĹa sama elegancja ? Rozumiem prawa Admina , ale nie rozumiem ,jak moĹźna zwalaÄ caĹÄ
winÄ na innych za zaistniaĹÄ
aferÄ , skoro miaĹo siÄ w niej spory udziaĹ.
Cytat mojego postu z Waszego forum :
Odp: o szo chodzi??
« OdpowiedĹş #4 dnia: Dzisiaj o 12:26 »
DziaĹ POLITYKIERZY , to byĹo bardzo dobre , przynajmniej na poczÄ
tku , przedsiÄwziÄcie .Taki swoisty ''wentyl bezpieczeĹstwa '' . Ĺrodowisko strzeleckie skĹada siÄ z sympatykĂłw i czĹonkĂłw , wszelakich opcji politycznych a takĹźe z ludzi ktĂłrzy politykÄ
gardzÄ
. Po statystyce wejĹÄ , moĹźna sÄ
dziÄ Ĺźe dziaĹ ten cieszyĹ siÄ ogromnÄ
popularnoĹciÄ
...chyba najwyĹźszÄ

Tomaszu , do puki nie zamieĹciĹeĹ swojego posta , te wszystkie utarczki sĹowne /czÄsto zĹoĹliwe z pozoru / nie wyzwalaĹy takiego poziomu agresji , ktĂłry by kazaĹ zastanawiaÄ siÄ nad zamkniÄciem dziaĹu POLITYKIERZY . Potem zaczÄĹa siÄ jazda bez trzymanki , ktĂłrej nie staraĹeĹ siÄ wyciszyÄ a wrÄcz ja podsycaĹeĹ . PisaĹem do Ciebie na ten temat na PW . I ja teĹź poszedĹem o krok za daleko , reagujÄ
c zbyt impulsywnie na Twoje zaczepki . Jak to mĂłwiÄ
trafiĹa kosa na kamieĹ . OczywiĹcie nie miaĹem i nie mam zamiaru niczego rozgĹaszaÄ ani nikomu siÄ ĹźaliÄ , na innych forach . Za innych nie odpowiadam .
OczywiĹcie ex Major Chudy :wink:
Jacku /Ostry /, nie bÄdÄ CiÄ straszyĹ kopniakami stÄ
d do Olsztyna , bo NAPRAWDÄ CIÄ SZANUJÄ I PODZIWIAM ZA CAĹOKSZTAĹT , ale proszÄ o sprawiedliwy i wywaĹźony osÄ
d omawianej kwestii. Ja mam totalnie odmienne poglÄ
dy polityczne niĹź Jaczax , i czÄsto z Nim polemizujÄ. Nigdy nie ĹcigaliĹmy siÄ ,na mniej lub bardziej zawoalowane chamskie pyskĂłwki . Po prostu siÄ róşnimy , nie robiÄ
c sobie krzywdy. Polecam takÄ
formÄ polemiki z adwersarzami .
Pozdrawiam