Autor Wątek: w planach był apel  (Przeczytany 3637 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

piasekvenator

w planach był apel
« dnia: 11 Lipca 2009, 20:52:01 »
W planach miałem apel do Pana Prezesa o skrócenie okresu wakacyjnego i organizację może w ostatni weekend lipca jakiegoś dynamicznego spotkania, ale tak niewielki odzew społeczności tutejszej na treningi mnie zniechęcił.../a mam już kilka torów gotowych - takich coraz bardziej wymagających../ :(
Piasek
Jak zwykł mawiać dziadek Todd J.
"See U soon on the range"

MADMAX

w planach był apel
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Lipca 2009, 23:57:45 »
Rzuć może konkretną datę (niech to będzie na przykład 1 lub 2 sierpnia) i wtedy pozbierasz oferty (a w zasadzie deklaracje). Możesz też podać termin i nie zbierać niczego, a przyjedzie kto będzie chciał. Kto nie zawita na trening - jego strata. W końcu to nie pańszczyzna, tylko sama przyjemność. W zasadzie podanie informacji o przygotowaniu pełnowymiarowych torów IDPA do odstrzelenia w ramach treningu mogłoby wpłynąć na decyzję potencjalnych chętnych, ale przecież nie o to chodzi, żeby kusić nie dość że dobrą, to jeszcze darmową zabawą, tylko o to, by się pobawić miłej atmosferze - w gronie tych, którym zależy. Czy jakoś tak ...

jaczax

w planach był apel
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Lipca 2009, 17:32:05 »
Jeśli to będzie w niedzielę - jestem chętny do współpracy, a jestem pewien, Ĺźe nie wszyscy zboczeńcy (czyt. pasjonaci)  :lol:  w tym czasie będą na wyjeĹşdzie wakacyjnym. Dla mnie ta przerwa wakacyjna na Kaczorach jest zbyt długa, bo bardzo lubię te imprezki.
Jeśli masz przepiękną żonę, odlotową kochankę, super brykę, nie masz kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na ulicę świeci słońce i wszyscy się do ciebie uśmiechają -
narkotykom powiedz NIE!

MADMAX

w planach był apel
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Lipca 2009, 18:21:02 »
No i proszę ! Jest odzew, pozytywny odzew... To jest już nas dwóch na niedzielę, 2. sierpnia.

endemit

w planach był apel
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Lipca 2009, 19:37:37 »
Cytat: "MADMAX"
Rzuć może konkretną datę (niech to będzie na przykład 1 lub 2 sierpnia) i wtedy pozbierasz oferty (a w zasadzie deklaracje). Możesz też podać termin i nie zbierać niczego, a przyjedzie kto będzie chciał. Kto nie zawita na trening - jego strata. W końcu to nie pańszczyzna, tylko sama przyjemność. W zasadzie podanie informacji o przygotowaniu pełnowymiarowych torów IDPA do odstrzelenia w ramach treningu mogłoby wpłynąć na decyzję potencjalnych chętnych, ale przecież nie o to chodzi, żeby kusić nie dość że dobrą, to jeszcze darmową zabawą, tylko o to, by się pobawić miłej atmosferze - w gronie tych, którym zależy. Czy jakoś tak ...

He, he, he... skąd my to znamy?  :shock:  :wink:

Dodano po 1 minucie:

No i proszę ! Jest odzew, pozytywny odzew... To jest już nas dwóch na niedzielę, 2. sierpnia.

+2(3)(4)... :wink:

piasekvenator

w planach był apel
« Odpowiedź #5 dnia: 12 Lipca 2009, 21:46:41 »

w takim razie..jak to mĂłwią kajakarze..wiosłujemy w tą stronę ;) termin 2 sierpnia (tylko ciekawe co na to Pan Jerzy  :D)..do ustalenia pozostaje kwestia, czy robimy trening, czy zawody?
Piasek

endemit

w planach był apel
« Odpowiedź #6 dnia: 12 Lipca 2009, 23:10:07 »
Kurde, Piasek - psy, papugi.. teraz kajakarze? To mi jeszcze się ze świeżym powiewem "zakojarzyło", a stąd już wprost do "ventylator"...
 :wink:
A drugiego 08, to może zacząć(by) fragment testu IDPA, tak ot?
Tam są takie "segmenty" - to może jakiś jeden itd.?
Po co głowę męczyć w kanikułę jakimiś liczbami strasznymi torów?
To już lepiej pomyśleć, jak jagdterriery przerobić na gończe (polskie)... :wink:

Prezes

w planach był apel
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Lipca 2009, 00:05:34 »
Cieszę się, Ĺźe są chętni do zorganizowania spotkania treningowego. Ale przykro mi jest, Ĺźe nie będę w tym uczestniczył. W tym czasie zaliczam coroczny pobyt w Bieszczadach.  :P

piasekvenator

w planach był apel
« Odpowiedź #8 dnia: 13 Lipca 2009, 01:10:30 »
Cytat: "endemit"
Kurde, Piasek - psy, papugi.. teraz kajakarze? To mi jeszcze się ze świeżym powiewem "zakojarzyło", a stąd już wprost do "ventylator"...
 :wink:
A drugiego 08, to może zacząć(by) fragment testu IDPA, tak ot?
Tam są takie "segmenty" - to może jakiś jeden itd.?
Po co głowę męczyć w kanikułę jakimiś liczbami strasznymi torów?
To już lepiej pomyśleć, jak jagdterriery przerobić na gończe (polskie)... :wink:

:D oooowłaśnie  :D  test /nawet jego fragment/ teĹź brzmi nieĹşle ;) chociaĹź wyprĂłbowanie choć jednego z rozpisanych torĂłw kusi..  :wink:
Piasek

pimos

• Administrator
w planach był apel
« Odpowiedź #9 dnia: 14 Lipca 2009, 09:19:35 »
2 sierpnia powiadacie... lipa, ja będę smażył gnaty na piaskach nadmorskiego kurortu. Z tego co pytałem kolegów klubowiczów z Kwidzyna raczej będzie nas posucha, bo urlopy na fali a kalendarz Gardy wzięto pod uwagę przy planowaniu tegoż.
W takim razie bawcie się dobrze. Jeno RO sobie załatwcie  :P