Po pierwsze, radził bym się zapoznać z regulaminem strzelnicy (
https://rejestracja.ksgarda.org/doc/regulamin_kaczory.pdf ) i proszę zwrócić uwagę na Rozdział III pkt. 3.3 " Osoby odbywające indywidualne treningi strzeleckie mogą korzystać ze strzelnicy, gdy nie ma innych osób na osi strzelań." Sylwia będąc na osi ustawiła sobie tor do indywidualnego treningu strzeleckiego. Ze względu bezpieczeństwa odmówiła co dopiero przybyłej Pani, wspólnego strzelania, co uważam miało uzasadnienie. Jeśli chodzi o ludzi, którzy korzystają ze strzelnicy, nigdy nie spotkałem się na szczęście z wrogo nastawionymi ludźmi, zawsze mogłem się dogadać, choć czasami musiałem poczekać, aż ktoś skończy trening, ponieważ mieliśmy zupełnie inne pomysły na trening strzelecki, a strzelanie wspólne na jednej osi było po prostu niebezpieczne.
Jeśli chodzi o wysyłanie sms, to w regulaminie udostępnionym na wyżej wymienionej stronie, nie zauważyłem takiego zapisu, z resztą wydaje mi się, że sms nie gwarantuje rezerwacji osi na trening indywidualny.
Życzę wszystkim, aby nie spotykali na strzelnicy ludzi negatywnych, ale samych pozytywnych i żeby wszyscy czerpali radość ze strzelectwa.
Pozdrawiam