Cześć Marku
czuje się z racji obecnie pełnionej funkcji "wyciągnięty do tablicy". Nie wiem skąd masz takie informacje, ale mam prośbę napisz proszę jaka firma zgłosiła się do Ciebie (zadzwonię jutro i to wyjaśnię), z kiedy jest rzekoma faktura oraz za jakie zawody był to catering, ponieważ według mojej wiedzy na dzień dzisiejszy:
1. Nie zalegamy z żadną płatnością, wszystkie realizowane są na bieżąco, sprawdziłem to jeszcze dzisiaj w systemie wymiany faktur z
biurem rachunkowym i jakbym nie szukał nie znalazłem niczego co byłoby po terminie, sprawdziłem wszystkie firmy jakie kojarzę, czyli
Centrum Dobrego Smaku, Gusto i Catering Słomkowski jedyna faktura po terminie jaką się zajmowałem ostatnio to niezapłacona
faktura za monitoring magazynu broni i amunicji (Spółdzielnia Wulkan), niezapłacona faktura była z 31.08.2022 (opłaciłem duplikat
wystawiony dnia 2.02.2023-skan poniżej).
2. Finanse Klubu mają się bardzo dobrze, każdego Członka KS Garda, który czuje się zaniepokojony, bądź chciałby zapoznać się z
naszą obecną sytuacją finansową zapraszam do kontaktu telefonicznego T: 500-160-341, mailowego:
pp@ksgarda.com, bądź
osobiście, na co dzień pracuję w Ostródzie przy ulicy Spokojnej 5, jestem do Waszej dyspozycji w godzinach 8:00-17:00.
Życzę wszystkim udanego niedzielnego wieczoru
Piotr Pocałujko