"radek z" ile lat należysz do Klubu?
Na ilu klubowych szkoleniach, kurasach i zawodach byles?
Kolego jakie to ma znaczenie? Może zaraz zapytasz ile liczę sobie wiosen i od kiedy noszę sznurowane buty?
Jestem członkiem klubu, płacę składkę i uczestniczę w zawodach dlatego mam prawo pytać jeśli coś budzi moje wątpliwości. Jestem w klubie niedługo dlatego może łatwiej dostrzegać mi kwestie na które starzy członkowie machnęli już ręką. Wszyscy powinniśmy się udzielać i rozliczać członków zarządu z ich działań.
Przykład? Proszę:
Ostatnie zawody (sobota 08.10)pokazały że nie wszystko działa jak powinno i słyszałem wiele niezadowolonych głosów a na forum cisza. Może warto o tym pomówić bez wycieczek personalnych?
Pisanie - coś słyszałem, ale nie powiem co, coś nie działa jak powinno, ale nie powiem co - taka narracja sugeruje, że nie chcesz nic naprawić tylko rzucić w wentylator wiadomo co....
Byłem na zawodach, bardzo udane (no może nie sportowo, bo słabo mi poszło), ale organizacja OK. jak zawsze były tzw smaczki - tzn tory w których były ukryte cele i ten moment kiedy sędzia po strzelaniu uśmiecha się szerokim uśmiechem i już wiesz że coś przegapiłeś :-), jak mogę narzekać to na maszynkę do rzutków - normalnie złośliwie mi wyrzucała rzutki szybkie akurat jak bokiem do toru stałem....
a i na pochwałę zasługuje cathering - pieczone ziemniaczki były super:-)