Autor Wątek: inserty do muszki tunelowej vostok cm2  (Przeczytany 3976 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zantyr

inserty do muszki tunelowej vostok cm2
« dnia: 10 Lutego 2020, 22:58:45 »
Witam wszystkich na forum, poszukuję insertów lub inserta do karabinka vostok cm2, prawdopodobnie jest taka osoba w Klubie która takie inserty wytwarzała. Jest opcja zamówić na allegro - ogłasza sie tam producent który ma maszyny CNC i wytwarza z różną średnica wewnętrznego  otworu. Jeśli ktoś posiada na zbyciu to poproszę o kontakt. Mój telefon. 503343998  (Piotr)

MARUD

• NAM STRZELAĆ NIE KAZANO, MY TO PO PROSTU LUBIMY
Odp: inserty do muszki tunelowej vostok cm2
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Lutego 2020, 18:31:57 »
Też bym sie dołączył. A mozesz podac namiary z allegro?

fnmilo

• Sędziowie
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Lutego 2020, 10:56:00 »
W poniedziałek będzie kontakt tu na forum. Kolega jest po za granicą Pl.
zaczynam :) przygodę

Zantyr

« Odpowiedź #3 dnia: 13 Lutego 2020, 23:42:10 »
Podaję link do aukcji allegro , trzeba się skontaktować z aby ustalić rozmiar insertów, facet produkuje jednostkowo 5 sztuk dla określonego wymiaru i różnych średnic wewnetrznych od 2,2 do 3,5 mm  za 5 sztuk bierze 100zł ( 20 zł /sztukę).

https://allegro.pl/oferta/inserty-transparentne-do-muszek-tunelowych-17x15-7449074520

Wczoraj byłem w Warszawie w Atena GUN  dostałem insert ze średnicą wewnetrzną 4 mm  do VOSTOK CM2.

MARUD

• NAM STRZELAĆ NIE KAZANO, MY TO PO PROSTU LUBIMY
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Lutego 2020, 02:35:41 »
dzieki . Ile biorą w atenie ? rozumem ze innych rozmiarow nie mają ?

KS-max

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Lutego 2020, 11:07:09 »
Dysponuję insertami plastikowymi w kolorze żółtym do CM2, TOZ 14, BRNO, SHUL, - średnice otworów od 1,6 mm do 2,8 mm.
Aby dobrze dopasować insert do swoich potrzeb należy szukać otworów ww. przedziale średnic.
Cena  18 zł/szt. przy zakupie szt. Pojedyncze szt. 20 zł . Miałem odbiorcę ze Śląska, który używa ich do Kcz. Uzyskiwał precyzyjne trafienia na 200 m.

77luk

« Odpowiedź #6 dnia: 22 Lutego 2020, 15:41:45 »
Cześć,

Tak, jak Tomek wspominał byłem w delegacji i nie odpowiadałem.
Nie robię insertów stale ale mam dostęp do maszyny i klubowiczom moge coś tam wypalić.
Ostatnio robiłem z takiego wzoru. Maszyna jest do dużych gabarytów i brzegi na łukach są trochę szorstkie (minimalny krok maszyny) ale i tak wyszły całkiem dobre.
Oczywiście znajomi już "rozkradli" ale powinienem jeszcze ze dwa gdzieś mieć w garażu to zrobię zdjęcia i dodam.
Cena za całą ramkę (12sz) nie powinna być większa niż 50zł. Jak ktoś chce inne to potrzebny rysunek w formacie .dwg.

Pozdrawiam
Łukasz