OPŁATY ZA LICENCJĘ PZSS TYLKO NA KONTO: Klub Strzelecki GARDA69 1020 3613 0000 6602 0148 7297
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: pehop w 04 Grudzień 2019, 10:46:55Witam,Czy na strzelnicy w Obuchowie będą się odbywać 2 zupełnie osobne zawody: "Mini Rifle" i "Sąsiedzkie spotkania"?Czy one są w jakiś sposób połączone?Nie interesuje mnie start w Sąsiedzkich Spotkaniach, ale bardzo by mi leżało wystartować w Mini Rifle i nie chciałbym jechać prawie 200km, żeby sprawdzić to na miejscu...A może wystarczy przeczytać regulamin Zawodów Sąsiedzkich:"8. ZGŁOSZENIAZgłoszenie zawodników indywidualne proszę podawać do p. Stanisława STAPUREWICZAtel. 500 287 082, w nieprzekraczalnym terminie do 5.12.2019 r. adres email: stanislawstap@wp.pl"
Witam,Czy na strzelnicy w Obuchowie będą się odbywać 2 zupełnie osobne zawody: "Mini Rifle" i "Sąsiedzkie spotkania"?Czy one są w jakiś sposób połączone?Nie interesuje mnie start w Sąsiedzkich Spotkaniach, ale bardzo by mi leżało wystartować w Mini Rifle i nie chciałbym jechać prawie 200km, żeby sprawdzić to na miejscu...
Czy można jeszcze dopisać się na zawody?( ... było dużo zmian .... i po nieprzekraczalnym terminie ... )
Dobre pytanie Też 8/12/2019 i też w Obuchowie:Otwarte Zawody Strzeleckie"Mikłoajkowe Spotkanie Sąsiedzkie 2019 "