Autor Wątek: Puchar Polski - I Runda - Białystok  (Przeczytany 4855 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Prezes

Puchar Polski - I Runda - Białystok
« dnia: 21 Marca 2010, 19:13:40 »
W dniach 18 - 21 marca 2010r. w Białymstoku odbyły się zawody strzeleckie "Puchar Polski - I Runda", w których uczestniczyli również zawodnicy z województwa warmińsko - mazurskiego, a w tym i Klubu Strzeleckiego GARDA. Rezultaty ich udziału przedstawiają się następująco:

Pistolet centralnego  zapłonu - 40
4. Wesołowski Jacek - 276 pkt.
20. Jaroszyński - Wolfram Michał - 268
31. Jasutowicz Andrzej - 261
45. Jabłoński Adam - 248
W konkurencji wystartowało 60 zawodników, zwycięzca osiągnął 281 pkt.

Pistolet sportowy - 40
4. Krakowski Wojciech - 281 pkt.
10. Jasutowicz Andrzej -279
28. Jabłoński Adam - 272
45. Wesołowski Jacek - 264
71. Jaroszyński - Wolfram Michał - 237
Startowało 81 zawodników zwycięzca osiągnął 286 pkt.

Pistolet dowolny - 40
7. Wesołowski Jacek - 341 pkt.
8 Krakowski Wojciech - 341
11. Jasutowicz Andrzej - 338
22. Jaroszyński - Wolfram Michał - 312
Wynik zwycięzcy to 367 pkt., a drugie miejsce to 354 pkt.

Rob de Guardio

• http://www.aac.infowm.pl
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Marca 2010, 19:39:36 »
Brawo Panowie.
  :D
Na samotność skazują czowieka nie wrogowie...lecz przyjaciele.

MAJOR CHUDY

« Odpowiedź #2 dnia: 21 Marca 2010, 22:45:30 »
No pewnie Ĺźe brawo  :D  !!!!!!!!!!!!!!!!!
JeĹźeli nie wiesz, co czynisz, rĂłb to w sposĂłb elegancki

MADMAX

« Odpowiedź #3 dnia: 22 Marca 2010, 09:25:19 »
Nasi koledzy walczyli jeszcze w konkurencjach i zajęli następujące miejsca:

Pistolet pneumatyczny - 40
3. Krakowski Wojciech - 373
14. Jasutowicz Andrzej - 366
35. Wesołowski Jacek - 345
44. Jabłoński Adam - 333
Na 51 startujących zawodników - pierwsze miejsce 378 pkt.

Pistolet standard - 3x20
9. Jasutowicz Andrzej - 511
16. Wesołowski Jacek - 504
18. Krakowski Wojciech - 498
27. Jabłoński Adam - 431
Na 31 startujących zawodników - pierwsze miejsce 534 pkt.

Tym razem, nikt z naszej ekipy nie walczył w konkurencjach karabinowych, ale kto wie co będzie na kolejnej Rundzie PP ....

jaczax

« Odpowiedź #4 dnia: 22 Marca 2010, 14:27:12 »
Jak podawałem nasze wyniki panu Jurkowi, to konkurencja Pistolet Standard była w trakcie, a przekazałem te, ktĂłre były tam wywieszone, bo strzelania odbywały się na 3 róşnych obiektach. Tam akurat wynikĂłw z pneumatyka nie było, nad czym nie ubolewałem, gdyĹź to najbardziej zawaliłem  :oops:  Taktycznie Ĺşle rozegrałem ustawienie zmian, poniewaĹź ja zgłaszałem naszą ekipę i nie przemyślałem dobrze. Okazało się w praniu, Ĺźe w sobotę zaliczenie 3 konkurencji (kaĹźda w innym końcu miasta) było niewykonalne naleĹźycie, gdyĹź nie zdążyłem na czas dojechać na Pistolet Sportowy, przez co Michał musiał strzelać z uĹźyczonego przez organizatora kiepskiego Margolina i do tego strzelaliśmy we dwĂłch z jednego stanowiska, bo nie było więcej zmian i sędzia umoĹźliwił nam odstrzelenie w ten sposĂłb. Ale Michał był z gĂłry na straconej pozycji, bo z tego sprzętu nie dało się za duzo zwojować.
Poza tym pierwszego dnia nie układało nam się zbyt dobrze od samego początku, zabrakło troszkę szczęścia i pomyślunku z mojej strony.
Jeśli masz przepiękną żonę, odlotową kochankę, super brykę, nie masz kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na ulicę świeci słońce i wszyscy się do ciebie uśmiechają -
narkotykom powiedz NIE!

Prezes

MADMAX

« Odpowiedź #6 dnia: 22 Marca 2010, 15:08:28 »
Mnie tam się podobało. Wspaniała atmosfera, doborowa kompania - czegóż chcieć więcej ? Na majową Rundę w Warszawie przygotujemy się lepiej i pokażemy na co nas stać ! Doświadczenia z Białegostoku zostaną przeanalizowane i wykorzystane w kolejnych zawodach. Na chwałę Gardy !

jaczax

« Odpowiedź #7 dnia: 22 Marca 2010, 16:00:29 »
Michał, podaleś błędne informacje, było więcej startujących, Ppn 51 osób startowało i Adama wynik też jest.

Oczywiście, że było superancko, bardzo sympatycznie, ale wyniki skopaliśmy, dlatego musimy intensywniej popracować do następnej rundy.
Ale damy radę i zachęcam innych, żeby potrenowali z jednej ręki i ruszyli z nami na kolejne rundy PP. Tej rangi zawody mają niepowtarzalny urok, elegancką oprawę i można porywalizować z najlepszymi w kraju.
Jeśli masz przepiękną żonę, odlotową kochankę, super brykę, nie masz kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na ulicę świeci słońce i wszyscy się do ciebie uśmiechają -
narkotykom powiedz NIE!

MAJOR CHUDY

« Odpowiedź #8 dnia: 22 Marca 2010, 17:14:50 »
JuĹź wiem, dlaczego mnie nie zabraliście...nie chcieliście abym Wam psuł atmosferę :(  A ja umyłem uszy i oba ząbki ,a nawet się uczesałem na tak wyjątkową okoliczność :cry: Wiem wiem..Zaraz napiszecie Ĺźe paskud tam nie wpuszczają  :evil:  Ale czy to moja wina Ĺźe jestem wyjątkowy  :twisted:

MADMAX

« Odpowiedź #9 dnia: 22 Marca 2010, 17:53:12 »
Masz rację Mistrzu ! Już poprawiłem.

jaczax

« Odpowiedź #10 dnia: 22 Marca 2010, 18:32:40 »
Michał, proszę Cię, przeeeestań, mistrzowie nie strzelają jak sieroty zarzygane z pneumanta w szczegĂłlności  :oops:
narkotykom powiedz NIE!

MAJOR CHUDY

« Odpowiedź #11 dnia: 22 Marca 2010, 18:42:24 »
No i widzicie , czyli nie wyglądał bym najgorzej przy sierotach zarzyganych :D Było mnie zabrać  :twisted:

jaczax

« Odpowiedź #12 dnia: 22 Marca 2010, 18:47:38 »
Krzysiu, a Ty nie uĹźalaj się nad sobą, tylko smaruj wrotki i śmigaj z nami na następną rundę, będziesz naszą gardzianą maskotką  :lol:
narkotykom powiedz NIE!

MAJOR CHUDY

« Odpowiedź #13 dnia: 22 Marca 2010, 18:57:21 »
No pewnie Ĺźe chcę pojechać ,ale mnie Michał nie chce zabrać ,bo mĂłwi Ĺźe jestem zbyt przystojny no i Ĺźe  mam za długie pazury, i mu rysuję lakier przy otwieraniu drzwi od samochodu :cry:

Rob de Guardio

• http://www.aac.infowm.pl
« Odpowiedź #14 dnia: 22 Marca 2010, 22:04:04 »
Jaczax..Nie wymagaj zbyt wiele od siebie i trzymaj fason,bo masz doskonale wyniki .
 Przydarzyć się moĹźe kaĹźdemu lekki spadek formy.

Wiem co mówię,bo mnie się przydarza często i tylko czasem cud mnie ratuje,a zawodnik ze mnie przygodny odkąd rodzinę mam 3 osobową.

P.S.
Chudy- Jak się nie potrafisz w aucie zachowywać to poproś Adasia J.o lekcję auto suvoir-vivre"u.
  Albo Jaczaxa - on zdaje się juĹź po szkoleniu  :D

Rob.
Na samotność skazują czowieka nie wrogowie...lecz przyjaciele.