Autor Wątek: STRZELECTWO SPORTOWE kwartalnik PZSS  (Przeczytany 3579 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Prezes

STRZELECTWO SPORTOWE kwartalnik PZSS
« dnia: 29 Listopada 2009, 09:52:16 »
Polski Związek Strzelectwa Sportowego rozpoczął wydawanie kwartalnika STRZELECTWO SPORTOWE. Jest to wydawnictwo bezpłatne do uĹźytku wewnętrznego. Właśnie ukazał się numer "0" datowany jako paĹşdziernik - listopad - grudzień 2009r. Kwartalnik został przesłany do WojewĂłdzkich ZwiązkĂłw Strzelectwa Sportowego i po kilka numerĂłw zostało rozdysponowanych do po szczegĂłlnych KlubĂłw Strzeleckich.W treści na uwagę zasługuje artykuł "Problem z dziesiątkami wewnętrznymi" Antoniego Kamińskiego oraz artykuł "Sześć startĂłw, czyli ile" sygnowany (g), ktĂłrego autor podaje, iĹź 6 osobo - startĂłw  moĹźna zaliczyć podczas jednych zawodĂłw jeĹźeli startuje się na nich w 6 róşnych konkurencjach. W przypadku kilku zawodĂłw konkurencje mogą się powtarzać, ale na róşnych zawodach. PoniĹźej zdjęcie okładki zerowego numeru omawianego kwartalnika.  

endemit

« Odpowiedź #1 dnia: 29 Listopada 2009, 23:50:24 »
Z okładki, to on wygląda na inne "strzelanie"...

MAJOR CHUDY

« Odpowiedź #2 dnia: 30 Listopada 2009, 09:08:27 »
Nooo  raczej  :lol: To mi wygląda na okładkę pisma Twoje Dziecko albo ....nie będę się znęcał :wink: Treść moĹźe merytoryczna, ale oprawa graficzna, total pomyłka :?
JeĹźeli nie wiesz, co czynisz, rĂłb to w sposĂłb elegancki

Prezes

« Odpowiedź #3 dnia: 30 Listopada 2009, 09:17:55 »
Tu nie o dziecko chodzi, tylko jego mamę - znaną zawodniczkę Renatę Mauer - Różańską, która w strzelectwie startowała na olimpiadach. Nota bene z Wrocławia. :P

MAJOR CHUDY

« Odpowiedź #4 dnia: 30 Listopada 2009, 09:30:53 »
Aleś mnie Prezesie zesobaczył :( Znam Panią Renatę nie tylko z roli sportowca,ale teĹź miałem przyjemność, kilka razy widzieć  i zagadnąć Panią Renatę  w  Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu.Bardzo miła i nieśmiała  kobieta :wink: Napisałem ot tak,Ĺźeby zagaić :twisted: A powaĹźnie,zakładając Ĺźe moĹźna by było takie czasopismo kupić w kiosku,to na pewno bym je przegapił,bo przypomina jako Ĺźywo, pisma dla  młodych mam.MoĹźe na początek, większy znaczek PZSS   :roll:  ?

Ostry

« Odpowiedź #5 dnia: 30 Listopada 2009, 11:00:44 »
Okładka może dawać do myślenia; że w polskim strzelectwie sportowym nie o strzelanie idzie, a broń nie jest niezbędnym atrybutem w uprawianiu tego sportu.
A i sama uwidoczniona osoba ze strzelaniem ma coraz mniej wspĂłlnego...
Sadząc po nagłówkach i nazwie organu pod którego auspicjami pismo jest (będzie) redagowane, to z tendencyjne ono będzie chyba :?
Si vis pacem para bellum ;-)
www.reshoot.pl

MAJOR CHUDY

« Odpowiedź #6 dnia: 30 Listopada 2009, 11:18:11 »
BETONOM   :lol:,  na internetowe stronie j LOKu, chodziło o propagowanie skupu Ĺźywca i ile kwintali ziemniakĂłw, czy tam burakĂłw,moĹźna uzyskać z 1 hektara ziemi, i to klasy IV... :twisted: KaĹźdy sposĂłb jest dobry, by szerzyć wiedzę o strzelectwie w Narodzie...Burak zamiast popera :D Qrna ,widziałem cóś takiego na zawodach organizowanych przez LOK :twisted: