Szanowny Tomaszu !
Jako najbardziej ponumerowanemu, odpowiem Tobie kierujÄ
c wiadomoĹÄ do wszystkich zainteresowanych:
Ad. 1 W imieniu klubu Garda - dziÄkujÄ. Na chwaĹÄ Gardy !
Ad. 2 To dziwne. MiaĹo siÄ tam wbiec, schowaÄ i strzelaÄ. W przeciwieĹstwie do jedynki, gdzie miaĹo siÄ ruszaÄ...
Ad. 3 MjĂłd na moje uszy. Jestem dumny, Ĺźe siÄ moja proza podoba. NastÄpny tekst bÄdzie o miĹoĹci. I zdradzie ...
Ad. 4 Nie miaĹo mieÄ i mam nadziejÄ, Ĺźe nie miaĹo nic wspĂłlnego z IDPA. Jak mi dali wolnÄ
renkÄ (z tym Ĺźe: nie tarcze - bo deszcz, nie za dĹugie - bo szybko ciemno, nie za trudne - tu trochÄ oszukaĹem, i nie na desce - ale o tym za chwilÄ) to se powymyĹlaĹem co innego.
Ad. 5 Tomek jest wielki. Umie wszystko. Jestem dumny, Ĺźe jest moim serdecznym KolegÄ
.
Ad. 6 KĹadka - to pierwotnie miaĹa byÄ deska podĹogowa zdemontowana w czasie remontu (wymiary odzwierciedlone taĹmÄ
) leĹźÄ
ca na trzech oponach (na poczÄ
tku, koĹcu i z obawy takĹźe poĹrodku). Jednak Pan Prezes zakazaĹ w trosce o Wasze zdrowie... Ĺťe jak bÄdzie padaĹo, to deska bÄdzie Ĺlizga, a jak nie bÄdzie to i tak jej chybotliwoĹÄ w kontekĹcie nabitej broni w rÄku nie wróşy niczego dobrego. I zakazaĹ. Ale jak pojedzie na swĂłj urlop w przyszĹym roku ... Deska czeka. Gdyby byĹa dĹuĹźsza, to nie byĹoby 7. Poza tym miaĹo siÄ chodziÄ w przĂłd i tyĹ. ChodziĹo siÄ ?
Ad. 7 SiĂłdemka jest szczÄĹliwa. To dlatego.
Ad. 8 Zasady co do iloĹci kulek w magazynkach byĹy takie same dla obu torĂłw.
Ad. 9 Skoro nie byĹo deski, zamĂłwiĹem deszcz. MogĹem doĹoĹźyÄ po jednej oponie przed kaĹźdy popper, jednak po zastanowieniu wybraĹem deszcz.
Ad. 10 Ja Ciebie rĂłwnieĹź serecznie pozdrawiam.
Ad. 10a Pozdrawiam wszystkich !
I korzystajÄ
c z okazji:
Ani gratulujÄ doskonaĹego wyniku ! Brawo, brawo, brawo !
Pimos - "konstrukcja torĂłw w zgodzie z zapotrzebowaniem" - dawaj na priv. Skanuj szkice, opisuj wizje, przedstawiaj pomysĹy. SiÄ zrobi. Uprzedzam, Ĺźe na makietÄ samochodu materiaĹ mam, ale na samolot i pasaĹźerski transatlantyk bÄdÄ potrzebowaĹ kilka dodatkowych desek, taĹmÄ klejÄ
cÄ
i jakieĹ wkrÄty...
PomoĹźecie ?