No to juĹź jest szczyt bezczelnoĹci! Po prywatÄ Pan siÄgasz, i to gdzie? W demokracji!
Nie moĹźe tak byÄ, aby uprawnienia CLK Pan sobie zawĹaszczaĹ, nawet prĂłbujÄ
c w jakiĹ Ĺźart? Czy siÄ mylÄ? ObrĂłciÄ...
Jak mawia Wasz Prezydent (albo kto inny...) niesĹychana oczywista oczywistoĹÄ...
Jak Pan ĹźeĹ te licencje i patenty pozdobywaĹ, jak wzrok nie taki i ciapy od cipy nie odróşnia, bo jak miaĹem przyjemnoĹÄ (a co mi tam...
:wink: ) Pana poznaÄ, toĹ Pan za mĹody aby jednego od drugiego nie odróşniÄ - ale moĹźe to fanaberia i facecje jakieĹ? MoĹźe?
Nie!
Stanowcze nie! MoĹźemy siÄ razem napiÄ - a czemu by nie? - ale razem z mojej w ciapy nie! - moja i tyle...
CiĹnienie mi Pan podniosĹeĹ - Panie MichaĹ :wink:
Dodano po 3 minutach: Taaa, a najlepiej ustawiÄ tory, ktĂłrych albo nikt nie zobaczy, albo nie znajdzie - niech sobie radzi w sytuacjach nieprzewidywalnych :wink:
IDPA, to ID(u)PA, nie ma zmiĹuj :wink:
...
Ale jadymy...
no kto by pomyĹlaĹ..
.. na stronie IPSC OLSZTYN stoi, Ĺźe komuĹ siÄ komp popsowaĹ i powodem to jest braku zdjÄÄ w galerii, a tu mamy dowĂłd, Ĺźe dziaĹa i to caĹkiem sarkastycznie nawet :lol:
Dodano po 2 minutach:
Wiesz Pan o co kaman. Ano o to, coby wszyscy z tego samego to samo. To dla ujednolicenia i poprawnoĹci oceny. Skoro jednak z czarnymi Panu nie po drodze, dobra. WygraĹeĹ Pan ! MyĹl mam takÄ
naprzeciw: Strzelamy wszyscy caĹe zawody z Szanownego strzelbuni malowanej w cipy (nie pokrÄciĹem ? tak siÄ nazywa ten kamuflaĹź ?). WaÄpan na to strzelasz focha, czy udostÄpniasz sprzÄt ? Ammo clubowe - bez obawiania siÄ o finanse domowe....
a niech tam..nawiÄ
zujÄ
c do kawaĹu o papudze..Ĺeb sobie ukrÄcÄ, a ten kamuflaĹź muszÄ zobaczyÄ :lol:
Piasek - mam w pracy drugi, ale w pracy nie lubiÄ pracowaÄ a do domu, Ĺźeby siÄ z Wami moĹźna byĹo jakoĹ porozumieÄ, to sobie netbooka nabyĹem drogÄ
kupna - a on nie ma napÄdĂłw oddyskowych..., to i ciÄĹźko siÄ dane przenosi... bo tylko przez gwizdek - a ja leniwy jestem...
Ale pisaÄ do Was, nie doĹÄ Ĺźe lubiÄ, to jeszcze widzÄ sens :lol:
A jaki, to powiem, jak siÄ spotkamy - jak mnie dopuĹcicie...
:wink:
PS.
A co Ty masz przeciwko papugom???
Dodano po 30 minutach: MadMax & Piasek(coĹtam) - chĹopy, a czemu nie dajecie info na IPSC Forum?
Tam jest przecieĹź miejsce na "zachÄty" w innych niĹź IPSC strzelaniach dynamicznych - moĹźe by kto z TrĂłjmiasta najechaĹ, albo nawet i ze Stolicy?
Nikt (no prawie nikt) nie organizuje teraz zawodĂłw IDPA. Warto daÄ znaÄ - nie sÄ
dzicie?
Pozdrawiam.