Autor Wątek: 5.09.2021 - Gutkowo - 2. strzelbowe zawody Klubu Strzeleckiego GARDA  (Przeczytany 3692 razy)

SPB

Odp: 5.09.2021 - Gutkowo - 2. strzelbowe zawody Klubu Strzeleckiego GARDA
« Odpowiedź #15 dnia: 08 Września 2021, 14:29:52 »
Regulaminu GARDY czy strzelnicy im. Komorowskiego?
A ty przeczytaj swoje obowiązki.
« Ostatnia zmiana: 08 Września 2021, 14:36:30 wysłana przez SPB »

SPB

« Odpowiedź #16 dnia: 08 Września 2021, 14:45:22 »
Regulamin zawodów
4. Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zawodów z przyczyn obiektywnych. Informacja o ewentualnym odwołaniu publikowana będzie na stronie klubowej www.ksgarda.pl.
To tak teraz się nazywa się?
Organizator, trzeba organizować zawody.
Pomysł to jest naprawdę bardzo dobry, z wykonaniem gorzej.

Darek65

• Administrator
« Odpowiedź #17 dnia: 08 Września 2021, 20:38:37 »
Regulaminu GARDY czy strzelnicy im. Komorowskiego?

Znowu czytasz bez zrozumienia
Przeczytaj ze zrozumieniem pkt. 4 regulaminu zawodów.

Ma wrażenie że zaliczasz sie do tych, którzy potrafią wszystko krytykować, a jak trzeba coś zrobić to jesteś na szarym końcu.

A ty przeczytaj swoje obowiązki.
Jakie konkretnie obowiązki? Możesz tu je wkleić?
« Ostatnia zmiana: 08 Września 2021, 20:41:35 wysłana przez Darek65 »
Nigdy nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

SPB

« Odpowiedź #18 dnia: 09 Września 2021, 05:57:41 »
Ta dyskusja nie ma sensu, kiedy niema co powiedzieć najlepiej powiedzieć czytaj ze zrozumieniem. Ja i prawda cię nie rozumiem, czy ciebie zależy na zawodach na gadaniu czy? Jak na razie gadanie cię idzie znacznie lepiej.

olekba

• Sędziowie
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: 10 Września 2021, 18:37:58 »
Wiesz co SPB!

Takiego s....a jakie urządzasz w tym poście to na tym forum dawno nie widziałem. Naprawdę uważasz, że Darek nic nie robi w tym klubie?! Takiego zaślepienia to okulista z kilkudziesięcioletnim doświadczeniem nie widział. O co Ci chodzi człowieku? Gość organizuje KILKADZIESIĄT zawodów w roku, kilkanaście szkoleń, w przeszłości jak byli chętni organizował też treningi grupowe. Jedne zawody musiał odwołać z przyczyn obiektywnych a ty jedziesz po nim jakby nic nie robił.

Weź wyłącz tą swoją nienawiść, czy może pęd za stanowiskami nie uzasadniony pracą dla klubu, czy co tam Cię w sumie napędza i pomyśl ze trzy razy zanim następnym razem coś takiego będziesz chciał odwalać.

KonikPolny

« Odpowiedź #20 dnia: 25 Września 2021, 16:12:57 »
6 września wysłałem prośbe o zwrot wpłaty wraz z potwierdzeniem przelewu na adres, z którego dostałem wiadomość o odwołaniu zawodów (admin@ksgarda.com). Kiedy mam się spodziewać zwrotu?

Darek65

• Administrator
« Odpowiedź #21 dnia: 25 Września 2021, 19:04:18 »
Ja finansami się nie zajmuje, przekazałem tego maila wiceprezesowi ds. finansowych i na tym moja rola się kończy. Proszę pisać na mh@ksgarda.com chociaż ja już kilka razy wysyłałem ponaglenie.
Nigdy nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

KonikPolny

« Odpowiedź #22 dnia: 06 Grudnia 2021, 20:26:20 »
3 miesiące i kilka przypomnień to nadal za mało, jak się okazuje, żeby otrzymać zwrot za odwołane zawody w naszym klubie. Pytam więc w prost
- to kwestia bylejakości w zarządzaniu, czy może ktoś bardzo potrzebował sobie te pieniądze przywłaszczyć? Ton ostry, wyjątkowo rzadko używam. Pieniądze nieduże, ale jestem człowiekiem zasadniczym. Proponuję wprowadzić możliwość odpłatności za zawody po ich odstrzelaniu. Skoro osoba odpowiedzialna za zwrot nie potrafi wykonać tej niezwykle złożonej i skomplikowanej oraz czasochłonnej czynności w ciągu kwartału to może dobrym pomysłem mogłoby być jej odciążenie, albo wysłąnie na zasłużony odpoczynek?