Autor Wątek: Ogólnopolskie zawody w strzelaniu precyzyjnym - Garda Benchrest - 19.05.2018  (Przeczytany 3084 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Darek65

• Administrator
19.05.2018 - Kaczory - Ogólnopolskie zawody w strzelaniu precyzyjnym - Garda Benchrest

Rejestracja już aktywna

Uwaga! Rejestracja online możliwa będzie tylko do 18.05.2018 do godz. 23:59
w tytule przelewu proszę koniecznie podać nazwę zawodów oraz numer startowy
wpłaty bez tych danych traktowane będą jako darowizna na rzecz KS GARDA

Przykładowo: BENCHREST I nr startowy 10

Regulamin na stronie www.ksgarda.pl w zakładce BENCHREST
« Ostatnia zmiana: 14 Maja 2018, 20:44:55 wysłana przez Darek65 »
Ktoś kto robi więcej od Ciebie nie będzie Cię krytykował, najwięcej krytykuje ten który nie robi nic.

olekba

• Sędziowie
  • *
Dajcie proszę info ile/jakiej amunicji potrzebna na PiRO i Strzelba praktyczna. Coś słyszałem, że pistolet 9mm może być dopuszczony tym razem. Proszę o ew. potwierdzenie.

fnmilo

• Sędziowie
  • *
Tak dopuszczony każdy pistolet. Ograniczenie 6szt w magazynku. 2 magazynki. 18szt amunicji do pistoletu.
4 breneki 4 śrutu nie więcej jak 28 gram.
zaczynam :) przygodę

olekba

• Sędziowie
  • *
Dzięki i pozdrawiam!

Artur

• _
  • *
Fajno było !
Strzelam dobrze,tylko nie trafiam :)

grzegorz_em

Co się dzieje z wynikami i galerią? W galerii ostatnie zdjęcia z kwietnia, wyników z Benchrestu też nie ma. Czy ktoś coś wie?

Darek65

• Administrator
Co się dzieje z wynikami i galerią? W galerii ostatnie zdjęcia z kwietnia, wyników z Benchrestu też nie ma. Czy ktoś coś wie?

Fotki dziś wrzucę, miałem ważniejsze sprawy i nie miałem chwili żeby fotki wrzucić ale dziś po południu będą.
Co do komunikatu to pewnie też niebawem będzie, "pocisnę" Kamila żeby się pospieszył.
Ktoś kto robi więcej od Ciebie nie będzie Cię krytykował, najwięcej krytykuje ten który nie robi nic.