To że się odważyłem i wskazałem na błędy proceduralne przy przy wydawaniu na przykład uchwał nazywasz " wylewaniem żółci" .
Tyle się nasłuchałem wylewania błota na poprzednią ekipę jak to nazywasz ( po imieniu chodzi o Panów Jerzego, Sławka i Roberta.......... dla mnie i wielu innych bardzo uczciwych ludzi), że oczekuję, że osoby które tak plują nie będą same robiły baboli.
Co powiesz na przykład kolegom, (którzy mimo że posiadali mandat na czteroletnią kadencję) wykluczonym z bycia delegatami na zebranie sprawozdawcze PZSS ? Z tego co wiem kilku rozważa oddanie sprawy do sadu.
O innych błędach nie wspomnę bo nie chcę się powtarzać anie dawać pożywki że "pluję jadem".
Ja uważam, że członkowie klubu mają prawo wiedzieć.
Klub nie ma być "monarchią despotyczną" jak to się zaczyna tworzyć ale demokratycznym tworem?
( pewnie wiesz też, że Zarząd Warmińsko- Mazurskiego PZSS, który stanowili w większości członkowie Gardy został zmuszony głosami między innymi delegatów Gardy do podania się do dymisji).
Jak to się ma do Twoich kolego zarzutów w stosunku do mnie........... bo napisałem żeby Artur jak chce to żeby sobie coś organizował?.... Ja działam na szkodę bo będąc poddanym....... Panów.......... coś chcę organizować a inni............. to pewnie dla dobra Gardy i OK ?
Co do reklamowania komercyjnej strzelnicy to sam możesz jak będą zawody przyjechać i zobaczyć tą komercję.
Zawody są zgłoszone do kalendarza PZSS. Wpisowe 35 zł, pięć konkurencji ( dwa pistolety, dwa karabiny i strzelba -wszystko, za wpisowe dodatkowo klub daje amunicję na dwie konkurencje i to wszystkim startującym a nie tylko CZŁONKOM) więc masz rację komercja pełna.
Tak na marginesie to będzie co najmniej siedmiu sędziów z Gardy ( też działających na szkodę tylko czyją?bo przecież tak jak ja pojadą za darmo "BEZ KASY" sędziować).
Sam widzisz pełna komercja i godne potępienia.
W atakach na moją osobę zapomniałeś odnieść się do mojego działania na szkodę..... polegającego na załatwieniu z kolegami z zaprzyjaźnionego klubu za 150 zł kursu prowadzącego i sędziego ( ja takie kursy odbywałem w Gardzie za 250 albo 350 złociszy) w których to kursach wzięła odział całkiem spora grupa Gardy.
Nawiasem mówiąc od 26 lat prowadzę strzelania. Wychowałem już kilka pokoleń strzelców, którzy zasilili szeregi wojska, policji, służby więziennej i innych formacji. Cieszę się widząc dzisiaj tych porządnych ludzi.
Robiłem to tyle lat społecznie dlatego tak jak oczekujesz i sugerujesz bardzo przepraszam za moją 26 letnią komercyjną działalność.................
No i jeszcze dodam i uderzę się w pierś.... zareklamowałem sklep Raj Dla Myśliwego i dwóch kolegów z klubu Garda kupiło prawie nowe margoliny za 650 zł za sztukę. Wiadomość wstawiłem na forum więc za tą komercję również przepraszam.